Kryeministri Edi Rama gjatë vizitës në SHBA ka takuar dy djem shqiptarë që janë pjesë e akademisë amerikane ‘West Point’. Rama ka shpërndarë foton me dy djemtë, duke shkruar se ata do sjellin në shërbim të atdheut dije dhe kulturën e përfituar aty.

“Kënaqësi të ndjehesha më i shkurtri mes dy djemve shembullorë shqiptarë të Akademisë West Point, të cilët do të sjellin në shërbim të atdheut, dijen dhe kulturën ushtarake të fituar në këtë qendër të ekselencës amerikane”, shkruan Rama.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here