I ftuar në emisionin Tempora, në RTV Ora, lektori Vehap Kola tha se nuk do të ketë një zgjidhje nga Këshilli Politik për reformën zgjedhore dhe se nuk do garantohet vota e lirë.

Kola nënvizoi se: ”Unë nuk mendoj se do të kemi një zgjidhje ose do të garantojmë votën e lirë nga Këshilli Politik. Qëllimi i opozitës është të ulet dhe të justifikojë veten para ndërkombëtarëve. Ne bëmë atë që na takonte, Rama do të bëjë reformën që dëshiron. Është e kotë që dikush të presë që do bëhet reformë me konsensus, apo reformë e mirë, është pritshmëri e gabuar, nuk do përmbushet.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here