Edhe pse ditën e djeshme kryeministri britanik vendosi përsëri kthimin e masave kufizuese për parandalimin e Covid-19 të rinjtë nuk i kanë marrë seriozisht urdhërat e qeverisë pasi me ardhjen e fundjavës janë rikthyer edhe festat e të rinjve.

Në fotot e publikuara nga mediat e huaja shihet se si të rinjtë festojnë duke mos respektuar rregullat e distancimit social dhe ata kanë shijuar fundjavën sipas mënyrës së tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here