35 mijë mësues dhe edukatorë të të gjitha niveleve parauniversitare, kanë nga 1 prilli rritje të pagave. Në sektorin e arsimit publik parauniversitar rritja e pagave është në nivelin e 7 përqind. Përfitojnë nga ky ndryshim rreth 35 mijë mësues me një efekt financiar vjetor për buxhetin në vlerën e 1.5 miliardë lekë. Tirananews.al sjell tabelën e plotë me pagat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here