Të gjithë e njihnim lidhjen e fortë që Ermal Mamaqi kishte me Dr.Florin. Shpesh Ermali ndan momente nga e kaluara e tyre e përbashkët dhe na emocionon me fjalët për shokun e tij.

Një postim që Ermali ka bërë dje ka prekur zemrat e të gjithëve. Ai ka publikuar një foto të 8 viteve më parë dhe një foto të bërë dje, në të njëjtin lokal, me të njëjtat gjëra, asgjë nuk ka ndryshuar veç mungesa është e madhe.

“Ka dhe kujtime të bukura që na trishtojnë… Rrugës për Përmet, ndalova tek i njëjti vënd. Asgjë nuk kish ndryshuar. Si 8 vite më parë. E njëjta tavolinë, të njëjtat karrige.
I paharruar Dr.Flori.” : shkruan Ermali.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here