as gjithë këngëve që u janë kushtuar miteve, legjendave, heronjve të atdheut, udhëheqësve politikë në kohë të ndryshme, radha i ka takuar vetë drejtuesit populist italian Matteo Salvini.

Shqiptarët e falenderojnë politikanin karizmatik për ndërprerjen e lejeve të qëndrimit, për ligjet anti-emigracion dhe i urojnë shëndet e pare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here