Pjesa e parë e emisonit në Opinion u shoqërua me debat vetëm për makinën e kryeministrit Rama.

Rama i është kthyer ashpër analistit Ervis Iljazajt të cilit i ka thënë se nuk e njeh fare dhe se nuk e ka idenë se kush është.

Pjesë nga debati

Iljazaj: Me iniciativat e qeverisë barra e provës është e akuzuarit jot ë akuzuarit. Ka ndryshuar dhe duhet ta provojë zoti kryeministër

Rama: Kush je ti. Nuk të njoh. Dëgjo këtu dëgjo se kisha shpresën se ishe ndonjë i zgjuar.

Iljazaj: S’kam ardhur për ju këtu

Rama: Kjo gjë ndodh kur bëhet fjalë për mafioz

Iljazaj: Është bërë filozofi qeverisëse….

Rama-Fevziut: Do ta ngresh nivelin ti apo jo?

Iljazaj: Nivelin tim se verifikoni dot ju se ma kanë verifikuar profesorë me mjekër te gjuri. Edhe më të gjatë se tuajën. Ju meqë keni future këtë frymë, vërtetojeni tani

Rama: Ou ouou

Fevziu: S’ke të drejtë ta ofendosh

Rama: Po ç’a thua s’e ofendova fare…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here