Është një vajzë, janë fjalët më të mira që një baba mund të dëgjojë! Një studim i Harvard Business School tregon se vajzat nuk sjellin vetëm ëmbëlsi dhe dinamikë në jetën e baballarëve të tyre. I ndihmon edhe për të ecur me karrierën sipas studimit, i bën bashkëshortë më të mirë e madje i ndihmon të jetojnë më gjatë!!

Të bërit prind, sipas studimit riformëzon trurin e mashkullit. Kur foshnja u vendoset në krahë, ata përjetojnë një tkurrje të nivelit të hormonit mashkullor testosteron dhe ky efekt forcohet kur fëmija është një vajzë!!

50 baballarëve iu dhanë pajisje regjistrimi ndërsa në krahë mbanin të vegjlit e tyre. Rezultati ishte se u kushtonin 60 për qind më shumë kohë vajzave se djemve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here