Stuhia e fuqishme përfshiu këtë të enjte zonën e Atikës, në Greqi. Shirat e rrëmbyeshëm dhe era e fortë shkaktuan mjaft probleme për banorët e zonës.

Stuhia e fortë “paralizoi” për disa minuta Atikën, ndërsa lumenjtë dolën nga shtrati, duke shkaktuar përmbytje dhe probleme në qarkullimin e mjeteve dhe të këmbësorëve.

Në Atikën Perëndimore reshjet e shiut ishin më intensive dhe bllokuan rrugët për disa çaste. Në Kamatero dhe Fili, rrugët u përmbytën plotësisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here