Ishte mëngjesi i 11 shtatorit 2001 që tronditi gjithë botën, teksa të gjithë shihnin drejt për drejtë pamjet e goditjes së kullave binjake në Nju Jork dhe sulmet e tjera në Pensilvani dhe Pentagon.

Tashmë nxënësit mësojnë në shkollë për ngjarjen e rëndë që i mori jetën mijëra personave. Sot pas 18 vitesh nga sulmi një nxënës 16-vjeçar ka se çfarë të mësojë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here