ËhatsApp zgjeron numrin e pjesëmarrësve në thirrjet video nga katër në tetë persona. Parashikimi del nga versionet beta të aplikacionit të mesazheve, analizuar nga Ëebetainfo: 8 thirrjet janë në dispozicion për të gjithë ata që kanë instaluar azhurnimin më të fundit të beta për iOS dhe Android.

Ekzistojnë dy mënyra për të filluar një telefonatë në grup. Ju mund të bashkoheni në një grup dhe të zgjidhni opsionin “thirrje”: nëse grupi ka më shumë se katër pjesëmarrës në ËhatsApp, pyesni se cilat kontakte dëshironi të telefononi, përndryshe thirrja do të fillohet direkt. Pjesëmarrësit e grupit të cilët nuk janë ruajtur nuk do t’i shtohen thirrjes.

Mënyra e dytë është të hapni skedën “thirrje” dhe të prekni opsionin “thirrje”, “thirrje të re në grup” dhe nga këtu zgjidhni cilat kontakte të telefononi.

Ja se si mund t’i shtoni pjesëmarrësit në thirrjen video

Kushti është që të gjithë duhet të instalojnë versionin e fundit të aplikacionit. Ende nuk ka një datë kur thirrjet video me tetë persona do të jenë të disponueshme për të gjithë përdoruesit. ËhatsApp kështu bëhet më i drejtpërdrejtë midis mjeteve për thirrjet në video grupe, të cilat janë bërë pothuajse çdo ditë përdorim për shumë gjatë kësaj emergjence Coronavirus,

Në muajin e fundit ËhatsApp ka adoptuar disa azhurnime që synojnë të kundërshtojnë përhapjen e lajmeve të rremë. Ajo kufizoi më tej përcjelljen e mesazheve virale dhe prezantoi mënyra të reja për të raportuar lajme të rreme tek kontrolluesit e fakteve dhe i kishte kontrolluar ato.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here