Gjatë ditës së nesërme në disa zona në kryeqytet, do të ndërpritet energjia elektrike për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit të shpërndarjes në qytetin e Tiranës.

OSHEE njofton se bëhet fjalë për Rrugën Kamëz-Valias, Kasall, Rruga “Sami Frashëri”, Rrugën ”Shefqet Ndroqi dhe në Rrugën dytësore Tiranë– Vorë.

Njoftimii i OSHEE

Stakim, 27 korrik

Në vijim të investimit që po bën OSSH për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes në qytetin e Tiranës, në datën 27 korrik do të stakohet energjia në disa zona në kryeqytet. Më poshtë oraret e kufizimit dhe zonat e prekura nga ky investim

09:00-15:00

Rruga Kamëz-Valias, Kasall. Rruga “Sami Frashëri”

09:00-15:00 dhe 13:00-17:00

Rruga dytësore Tiranë– Vorë

15:00- 19:00

Rruga ”Shefqet Ndroqi”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here