Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike për disa orë, në tre ditët në vijim, 11, 12 dhe 13 shtator, për shkak të punimeve në kabinat elektrike.

Zonat dhe oraret vijojnë si më poshtë:

1 shtator

09.00-15.00

rruga “Hoxha Tahsim”, pjeserisht Sheshi Xhamllikut

12 shtator

09:00-15:00

Rruga e Elbasanit, rruga “Bako Dervishaj”, rruga “Mustafa Lleshi”

11-13 shtator

10:00-12:00

Autostrada Tiranë-Vorë krahu majtas, Bizneset përgjatë Autostradës pjesërisht, rruga “Butrinti”, rruga “Shaqo Deraj” pjesërisht

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here