Ajo telefonoi sherifët dhe u tha se Nicholas Lowe dhe disa të burgosur të tjerë duhet të lirohen nga burgu për shkak të mbipopullimit që kishte aty.

Një grua është dënuar me 15 vite burg për shkak se u shtir si një deputete për të liruar të dashurin e saj nga burgu. 30-vjeçarja Maxine Feldstein u dënua me 30 vite burg ditën e hënë në Arkansas për disa akuza, përfshirë këtu edhe imitim për arsye kriminale

Megjithatë, gjysma e dënimit të saj u pezullua nga gjyqtari, kështu që Feldstein do të shërbejë 15 vjet

Feldstein paraqiti shkresa të rreme në Qendrën e Paraburgimit të Uashingtonit në korrik 2018, dhe mashtroi burgjet për lirimin e të dashurit të saj, Nicholas Lowe më 27 korrik. Policët e kuptuan se ishin mashtruar nga një deputet i quajtur ‘L. Kershaw ‘, vetëm kur zyra e vërtetë e Qarkut tha se po vinin të merrnin Lowe.

U desh objekti i Venturës dy ditë për të kuptuar se ata ishin mashtruar nga deputeti i rremë, i quajtur ata kishin kontaktuar me në telefon. Ata e kuptuan vetëm kur një zyrë e vërtetë e Zyrës së Sherif Qarkut e bëri thirrjen për të thënë se po vinte për të mbledhur Lowe.

Çifti u arrestua më vonë në Fayetteville rreth një muaj pas incidentit. Lowe deklaroi se e kishte shtyrë ai të dashurën të shtirej si deputeti i zonës në mënyrë që të lihej i lirë. Uashingtoni verifikoi se dokumentet nuk ishin realë dhe se një deputet me atë emër nuk ekzistonte.

Pas kontrollit të mbikëqyrjes me video, ata filluan të mendojnë se ky plan kishte lindur pasi partnerja e të burgosurit kishte filluar ta vizitonte atë në qeli. Lowe pritej të lihej i lirë në muajin gusht të këtij viti, por tashmë nuk i dihet se si do të shkojnë seancat gjyqësore për të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here