Shiloh Jolie-Pitt, fëmija i parë biologjik i çiftit të aktorëve  Angelina Jolie dhe Brad Pitt është filluar një trajtim për të ndryshuar seksin dhe ky lajm është raportuar në media të ndryshme ndërkombëtare.

Sipas People, trajtimi 12 vjeçares, do të bëhet në qendrën ‘Younique’  në Santa Monika, në  Kaliforni.

Për vite me rradhë Shilou ka treguar stilin e saj të çuditshëm të të veshurit. Që nga viti 2009, kanë qarkulluar fotografi të Shiloh mjaft mashkullore duket një aspekt mashkullore, me flokë shumë të shkurtra dhe rroba djemsh.

Angelina Jolie është ajo që po shoqëron vajzën në këtë ndryshim të identitetit.

Edhe pse Brad nuk donte të fliste për këtë, shtypi ndërkombëtar thotë se nuk do të pajtohej me vendimin e vajzës së tij. Për këtë arsye, ai ka refuzuar financimin e trajtimit.

Nga ana tjetër  Angelina do të paguajë për ilaçet dhe do ta shoqërojë në këtë fazë të re.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here