Vettingu për politikanët, një propozim që është hedhur sërish në tryezë nga Partia Demokratike, ka ndezur debate në opinionin publik.

Ish deputeti Andi Përmeti thotë në se propozimi i PD është një marrëveshje Rama-Basha.

“Basha jep 3 propozime, (Vettingu në politikë, territorialja dhe zgjedhore), për të marrë njërën, në këmbim të dhënies së votës për zgjatjen e afatit të KPK-së”, tha Përmeti, me bindjen se Vettingu i politikanëve nuk do të pranohet. 

“Besoj që kemi një marrëveshje paraprake mes Bashës dhe Ramës dhe në këtë rast asnjë rast në një marrëveshje publike nuk mund të marrë të gjitha, Basha ka shtruar 3 teza për të marrë 1, dhe kjo nuk ka për të kaluar”, tha Përmeti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here