Kryeministri Edi Rama mëngjesin e kësaj të mërkure e ka nisur me një lajm për të gjithë prindërit e fëmijëve nga klasa e parë deri në të nëntën.

Rama përmes një postimi në rrjetin social Facebook bën me dije se për të gjithë këto nxënës dhe për ato në nevojë edhe në klasat 10-12 do të bëhet shpërndarja falas e teksteve shkollore.

Sipas tij qeveria do të mbështesë shpërndarjen e librave falas për 280 mijë nxënës.

MIRËMËNGJES

dhe me shpërndarjen e teksteve shkollore falas, që vijon për të gjithë nxënësit nga klasa 1-9 dhe nxënësit e kategorive në nevojë edhe në klasat 10-12, çka bën që qeveria shqiptare të mbështesë këtë vit shkollor me libra falas 280 mijë nxënës përfitues, të cilët do të mësojnë me botimet prestigjioze të “Oxford”, “Pearson” dhe “Cambridge”, ju uroj një ditë të mbarë ”, shkruan Rama.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here