Tre berberë të Vlorës vijojnë fushatën e tyre për Partinë Socialiste. Drejtuesi politik i këtij qarku, Damian Gjiknuri ka vendosur të publikojë fotot e Kolit, Elios dhe Çimit, tre berberëvë që veshin klientët e tyre me simbolet e Rilindjes, duke ftuar zgjedhësit të votojnë PS-në.

Postimi i Gjiknurit:

Koli, Elio dhe Çimi janë jo vetëm ndër berberët më të njohur të Vlorës por njëkohësisht edhe mbështetësit e promovuesit më të mirë të transformimit që ka pësuar qyteti gjatë këtyre viteve. Mesazhi i tyre është i qartë #VloraNukNdalet

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here