Duhet ta dini se motra juaj më e madhe është në të vërtetë gruaja më e mirë që mund të keni në jetën tuaj. Ajo është absolutisht shoqja juaj më e mirë.

Mund të keni edhe grindje të vogla por gjithmonë do të jetë mbrojtësja juaj më e madhe. Mund t’ju kritikojë kjo mund t’ju bëjë të qani apo të bëni të besoni se jeni një qenie njerëzore e padobishme.

Përkundër kësaj, megjithatë, ajo gjithmonë do t’ju dojë pa kushte.

Keto  janë:

1- Ajo është shoku juaj i parë

Para se të keni mundësinë të krijoni miqësi dhe marrëdhënie me këdo tjetër në jetë, ju tashmë keni motrën tuaj. Ajo gjithmonë do të jetë miku juaj i parë, nëse ju pëlqen apo jo.

Kjo do të thotë se do të jetë edhe miku juaj më i vjetër. Dhe për shkak të sasisë së kohës që kaloni së bashku, do të jetë edhe miku juaj më i mirë.

2- Kupton çdo gjë që jetoni me familjen tuaj

Ajo e kupton atë që jeton me familjen tënde, sepse është edhe ajo.Kupton llojet e problemeve që hasni në shtëpi. Për shkak të kësaj, ajo me të vërtetë mund jete  me ju.

3- Kjo ju bën të ndiheni sikur nuk keni pse të fshihni ndonjë gjë nga ajo

Ajo gjithmonë do të bëjë që ju të ndiheni mirë, ju gjithmonë do të jeni vetë me të.

4- Ajo ka një dollap të plotë me rroba që mund të marrësh sa herë të duash

Veshjet e saj gjithashtu mund të jenë tuajat. Fantastik, apo jo?

Dhe edhe nëse në fillim ajo mund të zemërohej, nëse merr hua disa rroba pa e pyetur atë, mos u shqetëso.

Në fund ajo do të pëlqejë gjithashtu se si dukesh.

5- Kjo ju ndihmon të shikoni botën nga kendveshtrim  tjetër

Për shkak se ajo është më e madhe, ajo do të jetë në gjendje t’ju tregojë gjëra nga një kendvehtrim tjetër, gje qe miqte tuaj nuk do të ishin në gjendje t’ju japin.

6- Shtëpia e saj  gjithmonë do të jetë e hapur për ju, edhe kur nuk jetoni më bashkë

7- Do të jete  gjithmonë e ndershme  me ty

Edhe nëse rritesh dhe largohesh, shtëpia esaj gjithmonë do të jetë e jotja. Në nevojën tuaj, ajo gjithmonë do të hapë dyert për ju për të gjetur ngushëllim në të.

Ajo kurrë nuk do të gënjejë për ju, vetëm për t’ju mbrojtur nga ndjenjat tuaja. Ajo  kurrë nuk do t’ju mashtrojë vetëm për t’ju bërë të lumtur.

Ajo e di se, për faktin e të qenit motra juaj e madhe, ajo gjithmonë duhet të të tregojë të vërtetën, edhe kur nuk dëshiron ta dëgjosh.

8 – Ju e dini vlerën tuaj mbi të gjitha

9- Ajo  jep këshilla të shkëlqyera

A besoni vërtet në veten tuaj dhe e dini pse?Për shkak se e dini se çfarë keni jetuar në jetë, çfarë keni për të kapërcyer dhe për këtë arsye gjithashtu e dini se sa larg do të jeni në gjendje të shtyni veten.

Për shkak se ajo është më e madhe se ju, ajo është gjithashtu më e mençur dhe me përvojë.Ndoshta sepse ajo që po kalon tani, ajo gjithashtue ka  jetuar  shumë kohë më parë.

Ajo gjithmonë do të jetë e gatshme të të dëgjojë, pasi ajo është motra jote dhe dëshiron vetëm të mirën tënde.

10- Ajo  gjithmonë do të jetë pika juaj më e madhe e referencës

Pavarësisht nëse jeni i vetmuar ose jo, gjithmonë mund të mbështeteni tek motra juaj, nëse kërkoni të flisni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here