Albin Kurti është shprehur qartazi kundër ndryshimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë.

I ftuar tek Adi Krasta, Albin Kurti nënvizoi se ai është pro bashkimit me Shqipërinë, por kjo nuk duhet të kushtëzohet me dhënien e territoreve Serbisë.
“Unë jam kundër bisedimeve sekrete dhe jam kundër marrëveshjes. Jemi për bashkim me Shqipërinë, por jo për pazare me Serbinë. Nuk është e drejtë që për bashkim me Shqipërinë, t’i japim territor Serbisë”, tha Kurti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here