Kryeministri Edi Rama nga Korça nisi një cikël të ri takimesh me qytetarët, ku shtroi disa premtime që mund të quhet fushatë elektorale e mirfilltë.

Nën sloganin “Bashkia që duam”, Rama e ka nisur fjalën e tij duke i rikujtuar qytetarëve disa nga arritjet, që ai i konsideron si suksese të qeverisë së tij.

Kreu i qeverisë shoqërohet në takim nga disa ministra, ish-ministra, kryebashkiaku i Korçës si dhe zyrtarë të Partisë socialiste.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here