Në këto ditë, ku qëndrimi në shtëpi është bërë i detyrueshëm, mënyra më e mirë për të kaluar kohën është kontakti virtual me njerëzit.

Për të na ardhur të gjithëve në ndihmë, Instagram ka shtuar një opsion, i cili ju bën bashkë me miqtë tuaj.

Ai mban emrin “Stay Home” dhe me anë të tij mund të flisni me miqtë tuaj për të komentuar foto apo video të ndryshme.

Nëse një miku juaj që duhet ta ndiqni në Instagram, dëshiron që të ndajë momentet e tij të qëndrimit në shtëpi, atëherë do të postojë  diçka me shkrim “Stay home”.

Për t’u bërë pjesë mjafton që t’i bashkoheni me anë të një thirrjeje dhe nëse dëshironi bisedën mund ta ndani me të gjithë.

Nëse ju e klikoni bëheni pjesë e tij dhe mund ta shihni për të shuar kuriozitetin dhe të shkëmbeni biseda interesante.

Ky opsion duhet të jetë aktiv në versionin e fundit të Instagram-it.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here