Ish-kryeministri Sali Berisha ka marrë pjesë në ceremoninë e homazheve në nder të liderit të dekmokracisë, Azem Hajdarit. Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë familjarë, të afërm dhe deputetë të kuvendit të Shqipërisë.

Në një moment, Berishën, siç duket edhe në foto, e kanë marrë djersët dhe është detyruar të bëjë hije me lulet që do vendoste tek varri i Azemit Hajdarit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here