Ministri gjerman për çështjet evropiane, Michael Roth u shpreh se po punohet që konferenca e parë për Shqipërinë të mbahet në dhjetor

Në një konferencë për shtyp, ai deklaroi se presidencës kroate i është dërguar një mesazh i qartë për hapjen  negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

“Presidencës kroate ne i dërguam një mesazh të qartë për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, është shprehur ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here