Presidenti Ilir Meta iu uron Natën e Kadrit të gjithë besimtarëve myslimanë.

Në mesazhin e tij në “Facebook”, Meta thekson se kjo natë e bekuar, në të cilën zbriti Kurani, na kujton mësimet e mençura të Profetit Muhamed se besimi më i mirë është tek durimi.

Urimi i Metës:

“Nata e Kadrit është më e mirë se një mijë muaj”.

Gëzuar Natën e Bekuar të paqes së madhe dhe të zbritjes së Kuranit, që na kujton mësimet e mençura të Profetit Muhamed se besimi më i mirë është tek durimi.

Zoti jua pranoftë lutjet dhe agjerimin të gjithë besimtarëve!

Bekimet e Tij, mirësia dhe paqja mbizotëroftë në familjet Tuaja! 🇦🇱

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here