“Pretty Mike”, pronari i klubeve të natës shkoi në martesën e aktorit aktorit Williams Uchemba në Nigeri, i shoqëruar nga gjashtë gra shtatzëna. Ai tërhoqi  vëmendjen e gjithë festës duke thënë se është babai i gjashtë fëmijëve që presin të vijnë në jetë.

Ai është një “Don-Zhuan” i njohur në Nigeri dhe flet hapur në mediat sociale për gratë me të cilat shoqërohet.

“Nuk e di cili ka nevojë ta dëgjojë këtë por një grua e bukur nuk është krijuar vetëm për një burrë, prandaj nëse do ta mbash vetëm për vete në Lagos (qyteti më i madh i Nigerisë), duhet të jesh i aftë të bësh atë që mund të bëjnë 11 burra”, është shprehur “Pretty Mike”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here