Ministri i Brendshëm Blendi Çuçi është takuar këtë të enjte me ambasadorin e BE-së në Tiranë Luigi Soreca.

Ata kanë biseduar lidhur me punën përgatitore për zgjedhjet e 15 prillit, bashkëpunimin në çështje me interes të përbashkët.

“Prita sot në një takim Ambasadorin e BE-së në Shqipëri, z.Luigi Soreca. Diskutuam për vijimin e bashkëpunimit të ngushtë mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian në çështje të interesit të përbashkët që lidhen me rendin, sigurinë, migracionin, luftën kundër krimit të organizuar dhe ndihmën në kuadër të programit IPA III. Biseduam gjithashtu për punën përgatitore të zgjedhjeve të 25 prillit dhe angazhimin e Ministrisë së Brendshme në këtë proces. Bashkimi Europian mbetet një partner i pazëvendësueshëm për Shqipërinë në procesin e integrimit dhe anëtarësimin e plotë në union”, thotë Çuçi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here