Arben Ahmetaj, ministri i rindërtimit ka publikuar ditën  e sotme në mbledhjen e katërt të Komunitetit të Ndërtimit, modelet e shtëpive që do të ndërtohen të të prekurve nga tërmeti. Ahmetaj tha se ka elementë anti-sizmike dhe do jenë e modelit 1+1 apo 2+1. “Procesin e marrjeve zyrtarisht të modeleve, teknologjia e re modulare. Në metodologjinë 1+1;2+1. Me elementë anti-sizmik të standardeve Evropiane.  Strehimi është pjesa më e madhe e dëmeve dhe humbjeve”, tha Ahmetaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here