Dy punëtorë ndërtimit, janë dëmtuar aksidentalisht, gjatë kohës që kanë qenë duke punuar në një pallat në ndërtim në Tiranë. Shtetasit A. L dhe R. P, kanë mbetur të plagosur dhe ndodhen në spital, jashtë rrezikut për jetën.

Për këtë ngjarje policia e Tiranës ka proceduar penalisht për shkelje të rregullave në punë, drejtuesin teknik të firmës shtetasin E. Xh., 50 vjeç, ] dhe administratorin shtetasin A. K., 43 vjeç.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here