Detaje të reja janë zbuluar nga operacioni i Policisë tek Kadastra e Tiranës.

Hhetimi ka nisur prej disa muajsh nga SPAK për falsifikim dokumentesh me qëllim tjetërsimin e pronave.

Tashmë edhe FNSH ka zbarkuar në Kadastrën e Tiranës për të kryer ekzekutimet e vendimeve dhe për të ndaluar personat e përfshirë në këtë çështje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here