Instagram është gati t’i ofrojë përdoruesve të tij një risi të realitetit virtual, për të provuar produktet para se ti blejnë.

Sipas Mashable, faqe interneti amerikane e specalizuar për teknologjinë, në fillim kjo risi do të jetë e kufizuar në produktet kozmetike, por më vonë, në markat e rëndësishme të syzeve. Instagram hyri në botën e blerjeve online në nëntor të 2016-tës.

Ideja është për përdorimin e këtij lloj realiteti për të ndihmuar përdoruesit në Instagram të shohin produktin nëse i përshtatet fytyrës së tyre. Teknologjia në bazë të kësaj risie është ajo që ka pjesa më e madhe e efekteve të fotokamerës në Instagram dhe Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here