Reperi i njohur Stresi disa ditë më parë ka bërë një postim në rrjetet sociale ku shprehet se disa prej miqtë të tyre e kanë tradhtuar pavarësisht se ka bërë shumë për ta, madje ka përfshirë dhe familjen për t’i ndihmuar.

Ditën e sotme ai paralajmëron ish-shokët dhe miqtë e tij që i kanë dalë kundër se shumë shpejt do i bëjë një “diss” të fortë. Ai do nxjerrë një këngë të titulluar “Po foli i fundit” të cilën do ia kushtojë miqve të tij që i janë kthyer në armiq.

“Po foli i fundit është këngë që mos ta keqkuptoni shkon për ata që ju dhashë gjithçka. Për ata që i ndihmova për ata që lash veten keq për ta. Respekt për kundërshtarët e kam me të mitë, me ata që hëngra, me ata që më dolën… Me 25 prill ju betohem në Allah as te ura e Kukësit nuk kini për ta kaluar dot se do t’ju … me krejt kush t’ju vijë mbrapa. Unë s’kam dash të flas i fundit po më detyruat o …”, ka shkruar reperi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here