Loja e Microsoft, Solitaire mbush 30 vjeç dhe ende mbetet e preferuar teksa ka pothuajse çdo muaj ka 35 milionë lojtarë.

Vetë Microsoft po e feston këtë përvjetor me një përpjekje për rekord botëror të lojërave të përfunduara brenda një dite.

Microsoft Solitaire ishte fillimisht pjesë e Windows 3.0 në 1990, e krijuar posaçërisht që të mësohej se si të përdorej mausi. Për dy dekada ka qenë në miliarda PC dhe nuk është më pjesë e dedikuar e Windows me lëshimin e Windows 8 në 2012.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here