Nënkryetari i PD-së, Edi Paloka, ka anuluar ardhjen e tij në emisionin Ora News. Por moderatori Alfred Lela ka marrë sërish një vendim të pazakontë çka ka bërë që të përfaqësohet nga një manekin.

“Kam në të majtën time atë që do të ishte Edi Paloka, i cili duhet të vinte deri në orën 4. Por në këtë orë më tha se diçka ka ndodhur.

Unë isha i paqartë për justifikimin, prandaj kemi këtë përfaqësues të tij në studio sot. Kjo është një mënyrë për tu thënë atyre që i kanë një detyrim hapësirës publike dhe etikës normale njerëzore”, tha Lela për Ora News.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here