Kopshti “Skënderbej” në qytetin e Lezhës është mbyllur pasi një edukatore e saj ka rezultuar pozitiv me koronavirus.

Mediat bëjnë të ditur se virusi ka prekur dhe bashkëshortin e saj, i cili punon si shitës ambulant pranë kopshtit.

Mësohet se gjatë kësaj periudhe institucioni nuk ka pasur shumë frekuentim

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here