Browsing: Arsimi

Pasi i drejtoi qytetarëve pyetjen cili do të ishte vendimi që do të merrnin nëse do të drejtonin për një ditë Ministrinë e Arsimit, dhe pasi pa prej orësh propozimet dhe sugjerimet Basha i ka kthyer përgjigje ndjekësve të tij në Instagram. Kreu i PD thotë se ndër sugjerimet bie në sy anulimi i ligjit