Browsing: besa shahini

Nënkryetarja e Kuvendit Vasilika Hysi i kërkon Ministrisë së Arsimit që të marrë masa të menjëhershme që të mos ketë raste të dhunës seksuale në adoleshencë. Nisur nga vendimi I dhënë dje nga gjykata për 7 të rinjtë që abuzuan seksualisht në grup me një minorene për disa ditë, deputetja socialiste thekson se Ministria e

Nëse kapeni me celular gjatë provimeve të maturës shtetërore, penalizoheni duke hubur vitin. Ministrja e Arsimit, Besa Shahini, thotë se janë shtuar amsat disiplinore për përdorimin e celularit. Për pasojë, nëse një maturant paraqitet në qendrën e provimit ose që konstatohet gjatë provimit me celular, përjashtohet nga të gjitha provimet e maturës shtetërore dhe ka të drejtë t’i japin ato pas