Browsing: Dita e Verës

Nga Mentor Kikia  Ky është demonstrimi i mungesës më skandaloze të përgjegjësisë dhe përgjegjshmërisë qytetare. Njerëzit u lëshuan sot rrugëve, në shëtitje, në kënde lodrash, në kafene e në parqe, si në një ditë pikniku dhe argëtimi. O njerëz, ishte dita kur duhej të mbylleshit në shtëpi, ju që nuk keni punë, ju që ju