Duke shfletuar: gara

Nga 40 aplikantë për kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit, BKH, 18 kandidatë kualifikohen për fazën tjetër. Njoftimi vjen nga Kreu i SPAK Arben Kraja, i cili ka publikuar dhe emrat e 18 kandidatëve që vijojnë garën. “Për fazën e parë të përzgjedhjes së kandidatëve për pozicionin e lirë të Drejtorit të Byrosë Kombëtare të