Browsing: ide

Mësueset bëjnë një punë të mrekullueshme me fëmijët tanë për 10 muaj. Si mund t’ua shpërblejmë dhe t’i falënderojmë? Ja çfarë mund t’u japim çdo mësueseje në ditën e tyre: Art i bërë vetë në shtëpi Një vepër arti e bërë nga një student është dhurata më e veçantë. “Edhe kur është e rrëmujshme, ajo