ANKARA, TURKEY - JANUARY 14: Logos of Facebook Messenger and Facebook are seen in Ankara, Turkey on January 14, 2020. (Photo by Muhammed Selim Korkutata/Anadolu Agency/Getty Images)

Rrjeti më i madh social, Facebook ka ndërmarrë një tjetër veprim në përpjekje për të parandaluar keqinformimin dhe informacionet e rreme me përmbajtje të dëmshme. Facebook ka vendosur disa “limite” për Messenger dhe tashmë përdoruesit e tij do të jenë në gjendje të dërgojnë mesazhe vetëm në pesë persona ose grupe në të njëjtën kohë. Masa e marrë vjen në kuadër të shqetësimit të vazhdueshëm në lidhje me përhapjen e informacioneve jo të vërteta për virusin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here