Diten e djeshme në lagjen Gjorqe Petrov të Shkupit, tifo grupi maqedon Komitët ofenduan shqiptarët, por kur disa krushq shqiptarë që po mernin nuse dolën nga veturat dhe motorët, ata ikën nga frika dhe u shpërndanë menjëherë.

Gazetari Furkan Saliu në rrjetin e tij social ka postuar VIDEO mesazhin e Adnanit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here