Foto të mrekullueshme të hënës së plotë nga Bari i Italisë, e në hijen e së cilës shfaqen malet shqiptare. Këto foto janë publikuar nga italiania La Reppublica në autorësinë e fotografit Giusy De Santis dhe Luigi Marzo.

Hëna ka dominuar qiellin e Otrantos, duke krijuar një kompozim shumë të veçantë. Nga njëra anë katedralja, në të majtë hëna dhe malet e Shqipërisë.

Nuk është hera e parë që malet shqiptare shihen nga ky breg dhe dy fotografët nuk lejuan tu ikte rasti, duke fiksuar në aparatet e tyre malinn e Çikës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here