Nëpërmjet një postimi që ka bërë FSHF pak minuta më parë, Komiteti Ekzekutiv i Federatës Shqiptare të Futbollit ka bërë me dije se ditën e sotme është vendosur shtyrja e rifillimit të aktivitetit për Kategorinë e Parë dhe Kategorinë e Dytë.

Ky vendim u mor për shkak të kushteve të vështira atmosferike që kanë krijuar problematika të mëdha në infrastrukturën e shumë skuadrave.

Vendimi  i është komunikuar Sektorit të Garave në FSHF, që menjëherë ka bërë njoftimin e klubeve të Kategorisë së Parë dhe Kategorisë së Dytë për shtyjen e javës së ardhshme të aktivitetit. Dje u luajt devolli-memaliaj që përfundoi 2-2, ndërsa të mërkurën do të luheshin sfdiat e javës së 10-të, po ashtue dhe Kategoria e Parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here