Akrepi

Për Akrepin, dashuria dhe pasioni janë gjithçka. Ata janë qenie jashtëzakonisht të zjarrta dhe kur dashurojnë, ata japin gjithçka. Problemi është se vetëbesimi i tyre ngre një mur që disa nuk mund të pëlqejnë. Prandaj, derisa të heqin dorë përfundimisht nga përpjekja e tyre për të tërhequr vëmendjen e dikujt, ata do të humbin shumë kohë dhe energji.

Shigjetari

Shigjetarët janë shumë ëndërrimtarë dhe jashtëzakonisht romantikë. Prandaj, ata ënd ërrojnë të jenë pranë personit që e duan ditën dhe natën. Problemi është se ndonjëherë ata ngecin shumë në imagjinatat e tyre dhe kur bëhet fjalë për veprim në jetën reale, ata nuk dinë çfarë të bëjnë. Prandaj, ata përfundojnë të marrin vendime të këqija që nuk i çojnë ata drejt dashurisë që ata presin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here