Google po sjell një opsion të ri, që quhet “hum to search”, që ju jep mundësinë të gjeni një këngë duke kënduar apo fishkëllyer atë pjesë melodie apo fragment që ju ka mbetur më mendje.

Opsioni i ri do të jetë pjesë e Google sot, në iOS dhe Android, por edhe tek “Google Assisant”, ku mundesh thjesht të pyesësh Google-in: “Çfarë kënge është kjo?” ose të shtypësh butonin: “Kërko një këngë” dhe pastaj të këndosh atë pjesëzën e melodisë që të ka ngecur në kokë gjithë ditë.

Google do të të tregojë disa këngë, të cilat kanë mundësinë të jenë këngët që i afrohen më shumë melodisë që ti këndon dhe mjafton që të shtypësh të gjitha rezultatet dhe mund t’i dëgjosh menjëherë.

Nga sot mund ta përdorni në gjuhën angleze në iOS dhe në 20 gjuhë në Android dhe në më shumë gjuhë të tjera në të ardhmen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here