Debat për aksionin e shembjeve të objekteve pa leje në vijën bregdetare të territorit të vendit. I ftuar në emisionin “Open”, avokati Adriatik Lapaj sugjeroi që aksioni të shtyhej për në shtator për të mos penguar turizmin, ndërsa gjithë kohësh është ngacmuar nga zv.ministri i Brendshëm, Julian Hodaj.

PJESË NGA DEBATI NË STUDIO:

Adriatik Lapaj: Pse mos t’u prisheshin në shtator? I kanë bërë me hallë dhe me kredi, janë hallexhinj. Do më lësh të mbaroj…
Julian Hodaj: Po mirë mo se debat po bëjmë.
Adriatik Lapaj: Vetëm me ligjin mos më ngatërro mua.
Julian Hodaj: Hë ça thotë se po më pëlqen.
Adriatik Lapaj: Kam shumë respekt për t’u si profesionist, ti je ekspert politik, unë në fushën time.
Julian Hodaj: Ça t’i bëjmë që ti lënë të punojnë
Adriatik Lapaj: Po shqiptarë janë mo burrë i theut, s’janë serbë. S’bëni kështu me oligarkët. Ik e prishjua atyre. Punojnë ca ditë dhe mbajnë kalamajtë me shkollë në Tiranë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here