Një grua ka ndërruar jetë këtë të hënë. Ajo ishte duke u trajtuar në spital. Familja e saj po e fajëson një restorant në Prishtinë, nga ushqimi i të cilit dyshohet se H.Sh. ishte helmuar. Policia ka nisur hetimet, ndërkaq nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka marrë mostra për testim nga restoranti, disa nga të cilat kanë rezultuar me bakterin Escherichia Coli, bakter ky që mund të shkaktojë edhe vdekjen.

Dreka që e kishte ngrënë në fshatin Trudë të Prishtinës, dyshohet se shkaktoi helmimin e e më pas vdekjen e H.Sh.

Pas ngrënies, ajo kishte filluar të ketë shqetësime shëndetësore. Simptoma të tilla kishin edhe rreth 80 persona të tjerë që kishin shkuar për ngushëllime.

Në fillim dyshohej se ishin të infektuar me Covid-19, për çka u testuan, por pas analizave, doli se ishin të helmuar nga ushqimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here