Vrasja e 20-vjeçares Caroline nga bashkëshorti i saj i ka tronditur të gjithë. Vogëlushja e tyre Lidia, vetëm 11-mujashe është në shtëpinë e nënës së pilotit 32-vjeçar të arrestuar tashmë, në shtëpinë e tij atërore në Agia Paraskevi, ku ka heshtje absolute.

E gjithë Greqia është tronditur duke parë zhvillimet e fundit mbi vrasjen e Caroline nga bashkëshorti i saj, të cilit iu dha një ndjesë për të kërkuar falje deri të martën në mëngjes. Tani, të gjithë sytë janë drejtuar tek foshnja njëvjeçare dhe çfarë do të bëhet me kujdestarinë e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here