I infektuari i parë në qytetin e Krujës me COVID-19 është një burrë rreth 60 vjeç. Ai është paraqitur prej afro 10 ditësh në urgjencën e qendrës shëndetësore të Fushë-Krujës ku ka marrë mjekim me antibiotikë për gjendjen shëndetësore në të cilën ndodhej.

Ditën e djeshme i është marrë tamponi, dhe ka rezultuar pozitiv me koronavirus.

Pritet që tamponit t’i nënshtrohet një pjesëtar i stafit të urgjencës së Fushë-Krujës i cili ka trajtuar të infektuarin.

Deri më tani, asnjë pjesëtar i stafit mjekësor nuk ka shfaqur shenja të sëmundjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here